Satelittantenne installasjon

Satellittantenneinstallasjon FINLUX 12 volts TVer:

Første punkt for antenneinstallasjon er retning. Denne må være helt korrekt, både horisontalt og vertikalt. Et par grader feil kan være nok til at det ikke fungerer. Vi er forsiktige med anbefalinger, men appen SatFinder på telefon/nettbrett ser ut til å være velfungerende.

Det må også være helt fri sikt mot satellitten. Ikke noe imellom, heller ikke trær eller grener på trær.
Du må også vite hva slags mikrohode du har. Nedenfor finner du en utfyllende beskrivelse av de forskjellige variantene som finnes.

Direkte tilkopling:
Har du et mikrohode med "direkte tilkobling", er det kabel rett i TV og standard oppsett i følge bruksanvisningen som skal følges. Har du mistet bruksanvisningen kan du finne den her:

SR/Unicable/DCSS:

Mange nye hoder er laget for å kunne bruke flere mottakere på samme kabel. Hodet kan være merket SR/Unicable/DCSS som er avarter av samme system. I så fall må informasjon om dette legges inn i meny på TV. Dette skjer under første gangs installasjon. Om det er kun 1stk TV tilkoblet parabol kan du sette inn brukerband 1, frekvens 1210MHz i Unicable/Enkel satellittkabel innstilling.
NB! Har du ett system med flere mottagere på samme hode er det et annet oppsett som skal følges. Trenger du hjelp til dette anbefaler vi at du tar kontakt med en Allente autorisert installatør. Du kan også ringe vår supporttelefon 820 50050 (kl. 14-16) eller sende en epost til service@target.no, så vil vi forsøke å hjelpe deg så godt vi kan.

Kortversjonen for SR/Unicable/DCSS:

For 19-24" unntatt 19C185FLX:
Gjør 1. gangs installasjon. Når du kommer til antennetype, velg Enkel satellittkabel. Sett inn brukerbånd 1 og tilhørende båndfrekvens 1210MHz.  Fortsett installasjon som vanlig.

For 19C185FLX, 32C285FLX og 40C227FLX":
Trykk Quickstart-knappen på fjernkontroll. Når du kommer til TV tilkobling, velg Satellitt.  I Satellitt auto søkeinnstillingsvindu bruk nedoverpil til Unicable og trykk OK. Trykk piltast høyre og velg Unicable Setting På.  Trykk nedoverpil til Frekvens og legg inn frekvens 1210 med talltastaturet på fjernkontroll. Trykk meny for å gå tilbake. Trykk nedoverpil til søk, last deretter inn kanaler på vanlig måte.

Utfyllende beskrivelse av SR/Unicable/DCSS:

Det finnes flere modeller og varianter av TVene.
NB! Klikk på bildet
under som tilsvarer ditt MENY-bilde.

Finlux 32 - 40" og 19C185FLX

Finlux 2015

Finlux 2017

Finlux 2018